KRDELO SUPER LAČNIH KOŽUŠČKOV

Na kaj pomisliš, ko slišiš besedo "volčič"? Morda na hudobnega volka iz pravljic Volk in sedem kozličkov in Rdeča kapica? Ali pa na znanega slovenskega kuharja Bineta Volčiča?

Če bi vprašali najmlajše skavtinje in skavte iz Šentjerneja, bi povedali, da pomislijo nase in na naše krdelo Super lačnih kožuščkov, skupino skavtov, starih od 8 do 10 let. Naši volčiči se zagotovo spomnijo skale posveta, svoje prve obljube in kožuščka, ki ga ponosno nosijo za vratom. Spomnijo se vseh džungelskih prebivalcev, ki so jih spoznali; vseh prijateljstev, ki so jih stkali; vseh vozlov, ki so jih zavezali; vseh noči, ki so jih preživeli pod zvezdnatim nebom in vseh velikih in majhnih veselih trenutkov preživetih v naravi.

Volčiči živimo v krdelu, srečanja pa imamo skoraj vsak vikend v šentjernejski džungli. Spoštujemo postavo džungle, pri tem pa nam pomagajo naši stari volkovi Akela, Bagira, Kača Kaja, Čil in Balu. Trikrat na leto se odpravimo v tuje džungle na lov, kjer se srečujemo z raznimi izzivi in neznansko uživamo.

Če želiš tudi ti aktivno preživeti svoj prosti čas, spoznati džunglo, se odpraviti na lov in doživeti nepozabne dogodivščine, si lepo vabljen, da se nam pridružiš. Kar pogumno! Dober lov! :)

Galerija slik